Over ons.. Een bedrijf dat ooit begon met de productie van één voetbaldoel, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé producent van aluminium sporttoestellen. Helo Sports ‘the sports factory’. Reeds vele jaren zijn wij Europa’s grootste sportproducent van aluminium sportproducten zoals voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, enz.Onze hoofdvestiging en productie bevindt zich in Hildesheim in Duitsland. Hier produceren wij ons gehele assortiment in eigen beheer. Het merendeel van het transport voeren wij uit met eigen auto’s door heel Duitsland en Nederland.In eigen beheer hebben wij de Spray-Car ontwikkeld. Vanuit de markt kwam meer en meer de vraag naar een eenvoudig te bedienen product dat tevens onderhoudsvrij is. Vanuit deze uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan en hebben wij de Spray-Car ontwikkeld. Contact Video

Over ons..

Een bedrijf dat ooit begon met de productie van één voetbaldoel, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot dé producent van aluminium sporttoestellen. Helo Sports ‘the sports factory’.

Reeds vele jaren zijn wij Europa’s grootste sportproducent van aluminium sportproducten zoals voetbaldoelen, hockeydoelen, dug-outs, enz.

Onze hoofdvestiging en productie bevindt zich in Hildesheim in Duitsland. Hier produceren wij ons gehele assortiment in eigen beheer. Het merendeel van het transport voeren wij uit met eigen auto’s door heel Duitsland en Nederland.

In eigen beheer hebben wij de Spray-Car ontwikkeld. Vanuit de markt kwam meer en meer de vraag naar een eenvoudig te bedienen product dat tevens onderhoudsvrij is. Vanuit deze uitgangspunten zijn we aan de slag gegaan en hebben wij de Spray-Car ontwikkeld.

Voetballers

Contact

Video